CHRISTOPHER RØHL

Jeg hedder Christopher Røhl. Jeg er 30 år gammel og bor på Amager sammen med min kone. Jeg kommer oprindeligt fra Kolding og flyttede til København for at læse på Københavns Universitet. Efter et år med skiftende boliger flyttede jeg på Rigshospitalets Kollegium, hvor jeg boede indtil jeg blev færdig. Når jeg ikke sidder til møder på Københavns Rådhus, skriver jeg en PhD i fysik og nanoteknologi ved DTU og Lunds Universitet. Før det arbejdede jeg som IT-konsulent hos Netcompany. I min fritid er jeg glad for at læse, se mine venner, gå ture og bruge byens kulturtilbud.

De sidste fire år

Jeg har været et af de radikales medlemmer af borgerrepræsentationen de sidste fire år. Her har mit fokus været København som studieby, kulturlivet, idrætsfaciliteterne, beskæftigelses- og integrationspolitikken. Jeg er glad for at have kunnet sætte mit præg på Københavns udvikling på stort og småt. Jeg har blandt andet taget initiativ til, at vi har fået en studiebyspolitik i København. Derudover har jeg siddet med ved forhandlingerne for budgettet de seneste år. 

De næste fire år

De næste fire år vil jeg stadig have fokus på studiemiljøet, kulturen og idrætten. Og så vil jeg slå et slag for den grønne omstilling af transporten og af virksomhederne. Derudover mener jeg også, at der er brug for, at nogen taler mere om digitaliseringen i København. Kommunen har i den grad brug for at løfte sig selv, både hvad angår egne arbejdsgange men også hvilke vilkår de nye digitale virksomheder kæmper med. Derfor går jeg til valg med fire mærkesager. Studiemiljøet, Kulturen, Det Grønne og Det Digitale.

DSC00371 (1).jpg